Kære Frederiksholm Net TV-kunde, 

Som du sikkert har erfaret, så har medlemmerne og bestyrelsen i Frederiksholm Net besluttet at skifte TV-pakker til YouSee, og derfor er der – som varslet – sket både prisstigninger og prisfald på disse, som det fremgår af nedenstående skema. Det skal pointeres, at man ikke umiddelbart kan sammenligne pakkepriserne, idet der i de nye YouSee pakker er væsentlig flere betalingskanaler, end der var i de gamle TV-pakker. De nye priser trådte i kraft den 1.7.2022, men vi har faktureret dig for de gamle priser i tredje kvartal, så der kommer en reguleringsfaktura her pr. 1.8.2022, som viser den nye pakkepris og det beløb, som du skal betale/ have tilbage for perioden 1.7 til 30.9.2022.

TV-grundpakken bliver dyrere. Det betyder at medlemmer med en grundpakke vil modtage en ekstraregning på kr. 384 pr. 1.8.2022, som følge af skiftet og de ekstra mange betalingskanaler i grundpakken, og herefter en kvartalsregning på kr. 705 kr. i kvartalet / 235 pr. måned.

TV-mellempakken bliver en anelse dyrere
Det betyder at medlemmer med en mellempakke – eller en bland selv mellempakke (Grundpakke + 10 point) – vil modtage en ekstraregning på kr. 63 pr. 1.8.2022, som følge af skiftet og de ekstra mange betalingskanaler i grundpakken, og herefter en kvartalsregning på 1.305 kr. i kvartalet / 435 kr. pr. måned.

TV- fuldpakken bliver væsentlig billigere!
Det betyder at medlemmer med en fuldpakke – eller en bland selv fuldpakke (Grundpakke + 36 point) – vil blive krediteret kr. 348 pr. 1.8.2022, som følge af skiftet af TV-leverandør, og herefter en kvartalsregning på 1.617 kr. i kvartalet / 539 kr. pr. md.
Hvis du ikke ønsker de nye TV-pakker, kan du naturligvis afbestille disse på selvbetjeningen eller kundeservice.

Frederiksholm Net og Kabelplus har lagt stor vægt på at synliggøre forskellen mellem de nye og de gamle TV-pakker, og du kan hente yderligere information på Hjemmesiden, www.frederiksholm.net

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Frederiksholm Net

og Kabelplus.dk Kundeservice 71 992 991.

Prisoversigt: